Biraz da Viyana daki yeme içme aktivitelerinden bahsetmek istiyorum.

Gezdik kursa gittik fotoğraf çektik notlar kaydettik ,peki ne yiyeceğiz??Diyenlere şimdiki yazımı okumalarını öneriyorum.

Eğer farklı tatlara açıksanız ve fiyat aralığı sizin için önem arz ediyorsa birçok çeşitli dünya mutfaklarını bünyesinde barındıryor şehir.(Ufak bir metro altı geçidinde bile istediğiniz sushi yi bulabilirsiniz ;)…)Yahut Hint mutfağından Meksika , Türk yada İran mutfağına ait yemek yerleri ile rahatlıkla karşılaşabilirsiniz.

Eğer restorant ortamında hoşlanmıyor ve şehrin kalabalığında midenizi lezzetli yiyecekler ile neişelendirmek istiyorsanız size en güzel tavsiyem neredeyse her köşe başında karşılaşabileceğiniz Noodle denemeniz.

Eğer hem lezzetli hemde bütçenize uygun birşeyler yemek istiyorsanız ise Billa Merkür gibi mrketlerde kendinize sandiviç hazırlatabilir ya da hazır sandiviçleri alabilirsiniz.Eğer inanışlarınız gereğii tüketemediğiniz yiyecek ve içecekler var ise hiç endişelenmeyin bu konuda rahatlıkla karşınızdaki kişiye söyleyebilirisiniz ve sizi anlayışla karşılayacaktır.(Unutmayın Şehre bir sürü turist geliyor farklı milletlerden farklı inanışlardan ).

Yada sizin için özel hazırlanmış ya da sizin hazırlatabilidğiniz meyve salatalarını satın alabilirisniz:).

Kısacası tadını ve zeevkini çıkarınnn..:)