Alles ist möglich!

Orice este posibil!  Am reușit!  🙂

Urmând exemplul soțului meu care participă la competiții de triathlon, semimaraton sau marathon, de-a lungul anilor am mai participat la mici competiții cycling și alergare. Dar în ultimii doi ani  din păcate, nu am mai reușit să fac sport așa cum mi-aș fi dorit.

Ȋnsă, odată cu mutarea în Viena mi-am promis că o să acord din nou mai mult timp sportului. Așa că anul acesta mi-am luat inima în dinți și am profitat de infrastructura orașului pentru a descoperi  Viena în alergare sau pe bicicletă.

Trebuie să vă spun că e o plăcere să faci sport pe malul Dunării sau prin parcurile Vienei. Și abia aștept acum odată cu încălzirea vremei să descopăr noi locații în oraș unde să mă pot bucura de mișcare în aer liber.

Medalia pe care am primit-o când am ajuns la finish după cei 4.2 km alergați la Mini Maratonul organizat sâmbătă în Bratislava, are o însemnătate aparte pentru mine. Reprezintă dovada că pot. Când sportul nu este o constantă în viața ta, gândul de a alerga 4.2 km fără oprire te îngrozește. 🙂