Brandauer und Tichy!

Îmi place mereu să descopăr locuri noi: indiferent dacă este vorbă de țări noi, orașe noi, restaurante noi sau tradiții noi.

Odată cu mutarea în Viena a început și un amplu proces de acomodare. Ușor, ușor am descoperit orașul, cartierul în care locuim, supermarketurile și produsele locale dar și multe restaurante cu mâncare bună.

Unul dintre restaurantele noastre preferate în Viena este restaurantul Brandauer situat pe Heiligenstädter Str. 31. La el se ajunge foarte ușor cu metroul pe linia U4 până la Spittelau în direcția Heiligenstadt.

Aici venim să mâncăm cele mai bune Spareribs, pe care le-am mâncat vreodată. Atmosfera este foarte faină, personalul prietenos, servirea foarte bună și ai posibilitatea de a alege dintr-un meniu variat. Recomand cu mare drag tuturor acest loc. Cu siguranță fiecare va găsi ceva pe gustul lui în acest restaurant. Nu degeaba motto-ul lor este „ …da bin ich daheim” adică aici eu sunt acasa.

Un alt loc de care ne-am îndrăgostit în Viena este gelateria Tichy. Sunt un mare fan al înghețatei lor mai ales sortimentul Hasselnuss care m-a cucerit pentru totdeauna 🙂 Recomand deasemenea să incercați și Eismarillenknödel – este un desert fabulos de bun.

Vouă unde vă place să mergeți să mâncați ceva bun în Viena? 🙂