Job in Viena

Acum 2-3 saptamani am fost la un targ de joburi aici in Viena. Nu stiam la ce sa ma astept. Lume multa? Inghesuiala? Firme putine? Doar ingineri?

Am ajuns acolo printre primii. Din greseala, evident! 🙂 Am cercetat terenul.  Patru etaje numai cu firme.  Toti relaxati pe acolo,  nici o problema.  Reprezentantii firmelor erau asa prietenosi si sociabili cu toti. Pe langa asta, erau si diplomati si foarte sinceri. Incredibil de sinceri.  Iti ziceau in fata ce si cum. Iti adresau intrebarile necesare si iti prezentau concluzia lor.

Am gasit 2-3 lucruri interesante pentru mine. Era un targ de locuri de munca pentru ingineri asa ca nu ma asteptam sa gasesc mare lucru. Dar.. decat deloc!.. 🙂

M-a bucurat atitudinea relaxata si onesta a oamenilor de aici, a angajatorilor in special.

Toate felicitarile mele catre organizatori! Foarte frumos aranjat totul si multa creativitate. Un bufet mobil sa nu moara de foame, ceai, cafea, lapte,… De toate! Cel mai mult mi-a placut ca nu  erau inghesuite standurile, ci asa aerisite. Puteai sa treci printre ele pe acolo, puteai sa stai si la coada. Super!

Eu in continuare imi caut de lucru. Aplic mereu si, intr-un final, nu stii de unde sare iepurele, nu?