Kontakt

DeutschAkademie
Language School Vienna

Opernring 1, Stiege E,
1010 Vienna (1st District).
Administration in 1st floor

Tel : +43-1-585 73 13

E-Mail : info@deutschakademie.com

Opening hours

Monday to Thursday
9am - 7pm (CEST)
Friday
9am - 3pm (CEST)

German Course Blog

online-deutschkurs

Read about interesting course activities (more)

Free online german course

blog

Learn German online for free: Online German Course

Изучаване на немски език в Bиена

Училището за изучаване немски език “DeutschAkademie” се намира срещу сградата на Националната опера във Виена. Централното му разположение осигурява бърз и удобен транспорт от всяка точка на града.

Училището разполага с автомат за кафе, автомат за безалкохолни напитки, както и с автомат за дребни вкусотийки. Класните стаи са тихи, светли и уютни, с панорамна гледка, съчетаваща изтънчената красотата на намиращите се в близост исторически здания с нежната елегантност на търговската улица “Kärtnerstraße”. Стаите са обзаведени практично и удобно по начин, който подобрява комуникацията между учителите и учениците и ефективността на учебния час.

Около училището има много ресторанти, барове, заведения за бързо хранене и храна за вкъщи, както и традиционните за Виена приветливи кафенета. Почитателите на пътешествията могат да посетят и туристическото бюро близо до DeutschAkademie. А за ценителите на историята и архитектурата училището би могло да организира културна програма, включваща най-известните и красиви забележителности на Виена