Kontakt

DeutschAkademie
Language School Vienna

Opernring 1, Stiege E,
1010 Vienna (1st District).
Administration in 1st floor

Tel : +43-1-585 73 13

E-Mail : info@deutschakademie.com

Opening hours

Monday to Thursday
9am - 7pm (CEST)
Friday
9am - 3pm (CEST)

German Course Blog

online-deutschkurs

Read about interesting course activities (more)

Free online german course

blog

Learn German online for free: Online German Course

Jezicna škola u Becu

Jezicna škola u Becu nalazi se u blizini brojnih znamenitosti na Opernring-u. Do Vaše jezicne škola možete jednostavno doci javnim prevoznim sredstvima. Time štedite mnogo vremena. U blizini cete pronaci izvanredne mogucnosti za planiranje programa slobodnog vremena i zabave. Samo jedan korak i vec ste pored opere ili u šoping-nebu povijesne Kärtnerstraße s njenim raskošnim zgradama.

freizeitprogramm_02

 

U neposrednoj blizini su razni restorani, koji nude obilje jelovnika po povoljnim cijenama, take-away-hranu ili male poslastice. U direktnoj blizini Vaše jezicne škole pronaci cete sve što Vaše srce zaželi od ducana povoljne robe do luksuznog butika.

ihre_vorteile_05

 

Turisticka agencija je takoder blizu Vaše jezicne škole (na Albertinaplatz-u, dvije minute od jezicne škole). Ovdje se nalaze najvažniji muzeji i znamenitosti Beca. Vaša jezicna škola u Becu organizira rado program za provodenje slobodnog vremena.

Deutschkurse_01

 

U samoj jezicnoj školi pronaci cete nekoliko automata za napitke koji Vam nude vruca i hladna osvježenja u pauzama te jedan automat za male poslastice.
Prostorije jezicne škole u Becu su svjetle, ugodne i nude lijep pogled na povijesne zgrade ili na Kärtnerstraße. Pri izboru namještaja obratili smo pažnju na ugodnu atmosferu – okrugli stolovi potpomažu komunikaciju i kvalitetu nastave.

ihre_vorteile_06