Kontakt

DeutschAkademie
Language School Vienna

Opernring 1, Stiege E,
1010 Vienna (1st District).
Administration in 1st floor

Tel : +43-1-585 73 13

E-Mail : info@deutschakademie.com

Opening hours

Monday to Thursday
9am - 7pm (CEST)
Friday
9am - 3pm (CEST)

German Course Blog

online-deutschkurs

Read about interesting course activities (more)

Free online german course

blog

Learn German online for free: Online German Course

Kielikoulu Wien

Kielikoulu DeutschAkademie sijaitsee Wienin keskustassa Opernringillä monien nähtävyyksien äärellä. Kielikoulu on saavutettavissa helposti julkisilla liikennevälineillä, näin opiskelijamme säästävät päivittäin paljon aikaa. Koulun lähiympäristössä viihtyy myös vapaa-aikana; pari askelta kielikoulun ovelta on Wienin oopperatalo ja hieno ostoskatu Kärntnerstraße.

freizeitprogramm_02

 

Kielikoulun välittömässä läheisyydessä on paljon edullisia ja monipuolisia ravintoloita. Lisäksi lähistöllä on kioskeja, joista voi ostaa pientä syötävää myös mukaan. Kielikoulun läheisyydestä löytyy kaikki, mitä shoppaaja kaipaa – edullisista löytöpuodeista kalliisiin merkkiliikkeisiin.

ihre_vorteile_05

 

Matkailuneuvonta sijaitsee myös kielikoulun lähellä Albertinaplatzilla, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä. Sieltä saa tietoa Wienin lukuisista museoista ja nähtävyyksistä. DeutschAkademie Wien järjestää myös mielellään mielenkiintoisen kulttuuri- ja vapaa-ajanohjelman saksan kurssisi yhteyteen.

Deutschkurse_01

 

Kielikoulun tiloista löytyy useita virkistysjuoma-automaatteja, joista saa sekä kylmiä että kuumia juomia. Lisäksi kielikoulussa on automaatti, josta voi ostaa tauoilla välipaloja.
Kielikoulun luokkahuoneet ja muut tilat ovat miellyttävän avaria ja valoisia, ja ikkunoista avautuu näkymä Wienin keskustaan. Viihtyvyys on huomioitu myös sisustuksessa; luokkahuoneiden pyöreät pöydät parantavat oppituntien laatua ja edesauttavat vuorovaikutteisuutta.

ihre_vorteile_06