Kontakt

DeutschAkademie
Language School Vienna

Opernring 1, Stiege E,
1010 Vienna (1st District).
Administration in 1st floor

Tel : +43-1-585 73 13

E-Mail : info@deutschakademie.com

Opening hours

Monday to Thursday
9am - 7pm (CET)
Friday
9am - 3pm (CET)

German Course Blog

online-deutschkurs

Read about interesting course activities (more)

Free online german course

blog

Learn German online for free: Online German Course

Nyelviskola Bécs

A nyelviskola Bécsben az Opernringnél helyezkedik el, számtalan látnivaló közelében. A nyelviskolája egyszerüen érhetö el tömegközlekedéssel. Ezáltal sok idöt megspórolhat. A közelben remek lehetöségeket talál az Ön szabadidös- és szórakoztató programjának kialakításához. Tegyen egy lépést az ajtótól és máris az Opera elött áll vagy a történelmi Kärntner utca elökelö bevásárló paradicsomában találja magát, annak pompás épületeivel.

 

freizeitprogramm_02

 

A közvetlen közelben számtalan éttermet talál, amelyek a költségtakarékos menük nagy választékát kínálják. Ezenkívül talál Snack bárokat és Take-Away üzleteket. A nyelviskolája közvetlen közelében megtalál mindent, amit a szív kíván, kezdve a kedvezményes-üzletektöl a luxus boltokig.

ihre_vorteile_05

 

Az idegenforgalmi iroda is a nyelviskolája közelében van (az Albertina térnél, gyalog 2 percre helyezkedik el a nyelviskolától.) Itt megtalálja Bécs legfontosabb múzeumait és látnivalóit. Az Ön nyelviskolája szívesen szervez Önnek Bécsben egy attraktív kultúr- és szabadidös programot.

Deutschkurse_01

 

Magában a nyelviskolában több italautomatát talál, amelyek meleg és hideg frissítökkel is szolgálnak a szünetben. Egy snackautomata apró finomságokat kínál.
A bécsi nyelviskola termei világosak, barátságosak és szép kilátást biztosítanak a történelmi épületekre vagy a Kärntner utcára. A berendezésnél ügyeltünk egy barátságos atmoszférára: a a kerek asztalok elösegítik a kommunikációt és emelik a tanóra minöségét.

ihre_vorteile_06