Kontakt

DeutschAkademie
Language School Vienna

Opernring 1, Stiege E,
1010 Vienna (1st District).
Administration in 1st floor

Tel : +43-1-585 73 13

E-Mail : info@deutschakademie.com

Opening hours

Monday to Thursday
9am - 7pm (CEST)
Friday
9am - 3pm (CEST)

German Course Blog

online-deutschkurs

Read about interesting course activities (more)

Free online german course

blog

Learn German online for free: Online German Course

Språkskole Wien

Språkskolen i Wien ligger ved Opernring, omgitt av tallrike severdigheter. Språkolen din er lett tilgjengelig med offentlig transport, noe som sparer deg for mye tid hver dag. Nærområdet byr på glimrende fritids- og underholdningsmuligheter. Et steinkast unna finner du for eksempel operaen eller en erværdig shoppingdrøm i form av historiske Kärntnerstraße med alle sine praktbygg.

 

freizeitprogramm_02

 

I umiddelbar nærhet finner du en rekke restauranter, som tilbyr et rikt utvalg rimelige menyer og lunsjtilbud. I tillegg har du kiosker og gatekjøkken rett rundt hjørnet. Fra lavprisbutikker til eksklusive foretninger, du finner alt hva ditt hjerte måtte begjære rett utenfor dørterskelen til språkskolen din.

ihre_vorteile_05

 

Også turistinformasjonen ligger like ved språkskolen din (ved Albertinaplatz, to minutters gange fra spåkskolen). Her ligger de viktigeste museene og severdighetene i Wien. Din språkskole i Wien setter gjerne sammen et spennende kultur- og fritidsprogram for deg.

Deutschkurse_01

 

Inne i selve språkskolen finst det flere drikkeautomater, som sørger for både varme og kalde forfriskninger i pausene. En snackautomat tilbyr noe å bite i.

Rommene i språkskolen i Wien er lyse og trivelige, med flott utsikt mot historiske bygg eller Kärnterstraße. Ved innredningen ble det lagt vekt på å skape en vennlig atmosfære: Runde bord innbyr til kommunikasjon og hever undervisningskvaliteten.

ihre_vorteile_06